..
Anamenü
Film
İstatistik

Toplam online: 1
Misafir: 1
Kayıtlı Kullanıcı: 0



Son Üyemiz

KaanKubi
Anasayfa » Torrent
Torrent tanıtımında da değindiğimiz gibi torrent paylaşım yönteminden yararlanabilmemiz için sahip olduğumuz torrent dosyalarını uygun programlarda açabilmemiz gerekmektedir.Peki nedir bu torrent programları ve nasıl kullanılmaktadır? İşte size bu yazımda popüler torrent programlarını ve bu programlara nasıl sahip olabileceğinizi akratacağım.
 
Torrent ile dosya paylaşımında kullanılabilecek programlar:
 
1-Azureus: Türkçe destekli ve açık kaynak kodlu bir torrent paylaşım programıdır. Kullanımı ücretsizdir.Programı çalıştırabilmeniz için sizteminizde Java Runtime yüklü olması gerekmektedir. Bu ücretsiz programa burayı tıklayarak sahip olabilirsiniz.
 
2-BitComet: BitComet bir BitTorrent/HTTP/FTP download yöneticisidir. Torrent dosyalarını indirmenizi sağlar. Bu alandaki en popüler yazılımlardandır ve Türkçe dil desteği sunmaktadır. Programın kullanımı ücretsizdir. Bu ücretsiz programa burayı tıklayarak sahip olabilirsiniz.
 
3-uTorrent: uTorrent diğer torrent programlarına göre daha çok özellik içeren açık kaynak kodlu bir P2P programıdır. Bu ücretsiz programa burayı tıklayarak sahip olabilirsiniz.
 
4-BitTorrent: BitTorrent, dünya üzerinde 135 milyondan fazla kişinin kullandığı bir P2P programıdır.Tamamen ücretsiz bir programdır. Bu programa burayı tıklayarak sahip olabilirsiniz.
Kategori: Torrent | Görüntüleme: 992 | Yazar: gncdrerdem | Tarih: 04/12/2009 | Yorumlar (1)

Torrent P2P (peer2peer=kişiden kişiye paylaşım) paylaşım yöntemlerinden birinin küçük boyuttaki dosyasıdır. P2P' de temel prensip herhangi bir veriyi bilgisayarında barındıran birçok kişiden parça parça bu veriyi kendi bilgisayarınıza çekmektir. Torrent ile paylaşım da bu P2P paylaşım yöntemlerinden biridir. Torrent ile bir veriyi diğer ortaklardan bilgisayarınıza çekebilmeniz için bu verinin torrent dosyasına sahip olabilmeniz ve bu torrent dosyasını uygun bir programda açabilmeniz gerekmektedir.Torrent dosyalarına çeşitli torrent sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Kategori: Torrent | Görüntüleme: 675 | Yazar: gncdrerdem | Tarih: 04/12/2009 | Yorumlar (0)

Kullanıcı Girişi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Arama
Dizi
En Çok İzlenenler
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) + Turkce Altyazi
Resident Evil: Afterlife (2010) + Turkce Altyazi
Ironclad (2011) + Turkce Altyazi
Inception (2010) + Turkce Altyazi
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) + Turkce Altyazi
Dost Siteler
Html kod Oyunlar Teknoloji Haberleri Kampüscü Online ReklamCı Online Film İzle
Copyright Dadas © 2024 Hosted by uCoz