..
[ Yeni Mesajlar · Üye Listesi · Forum Kuralları · Arama · RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Wolverine, BayBAH0, cemok  
Forum » Spor » Beşiktaş » Beşiktaş'ta sakatlık şoku! (Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Denizlispor maçının hazı)
Beşiktaş'ta sakatlık şoku!
WolverineTarih: Cuma, 12/03/2010, 19:19:05 | Mesaj # 1
Er
Grup: Moderator
Mesajlar: 5
Ödüller: 2
Rep: 0
Durum: Offline
Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. Çift kale maçta sakatlanan İsmail Köybaşı ve Nobre, antrenmanı tamamlayamadı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Siyah-beyazlı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Üç oyunun denendiği idmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta İsmail Köybaşı ve Nobre sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı. Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve günü tedavi olarak geçiren İbrahim Toraman, Holosko, Tello antrenmana katılmazken, A2 takımda bulunan Korcan Çelikay da antrenmanda yer almadı.

Kulüp Doktoru Devrim Urgun yaptığı açıklamada, İbrahim Toraman'ın sol tendonunda darbeye bağlı ağrı olduğunu, Tello'nun sol kasığında darbeye bağlı ödem meydana geldiğini, Holosko'nun sağ üst baldırına aldığı darbeden oluşan ödem tespit edildiğini belirtti. İsmail Köybaşı'nın çift kale maçta tarak kemiğine darbe geldiğini söyleyen Urgun, Nobre'nin sol alt baldırına darbe aldığı için çalışmayı yarıda bıraktığını ifade etti. Urgun ayrıca Tello ile İbrahim Toraman'ın Denizlispor karşısında forma giyebileceğini diğer isimlerin ise durumunun ciddi olduğunu ve bu futbolcuların durumuna önümüzdeki günlerde karar verileceğini söyledi.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Ekler: 6981843.jpg (17.4 Kb)
 
Forum » Spor » Beşiktaş » Beşiktaş'ta sakatlık şoku! (Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Denizlispor maçının hazı)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Dadas © 2024 Hosted by uCoz