..
Anamenü
Film
İstatistik

Toplam online: 1
Misafir: 1
Kayıtlı Kullanıcı: 0



Son Üyemiz

KaanKubi
Anasayfa » Yazı Arşivi
« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »
Tür Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Zack Snyder
Senaryo Zack Snyder, Steve Shibuya
Film Süresi 110 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
     "Sucker Punch" genç bir kızın karanlık gerçeklerden kaçıp, hayal dünyasında özgürleşmesinin destansı hikâyesini anlatan fantastik bir aksiyon filmi. Zaman ve mekân sınırlaması olmadan, zihninin derinliklerinde her yere gidebilir, İnanılmaz maceralar yaşayarak, hayal ile gerçek arasındaki çizgiyi yok edebilir. Kendi isteği dışında bir yere kitlendi, ama Babydoll (Emily Browning) hayatta kalma isteğini kaybetmedi. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı; Dobra Rocket, Şehirli Blondie, Şiddetle Sadık Amber ve İsteksiz Sweet Pea birleşmeye ve kötü kaderlerinden ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder. Babydoll başta olmak üzere, kızlar kendilerini samurai savaşçılarından yılanlara kadar, sınırları olmayan fantastik bir savaşta bulurlar. Hayatta kalabilmek için nelerden vazgeçeceklerine karar vermek zorundalardır. Ama bir büyücünün yardımıyla, inanılmaz yolculuğun sonunda başarılı olurlarsa özgür olacaklardır...

DOWNLOAD

Kategori: Film | Görüntüleme: 841 | Yazar: Admin | Tarih: 27/06/2011 | Yorumlar (3)

DOWNLOAD

Tür Dram, Gizem, Gerilim
Yönetmen Jaume Collet-Serra
Senaryo Oliver Butcher, Stephen Cornwell
Film Süresi 113 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
    
     Dr. Martin Harris, Berlin gezisi sırasında bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Komadan çıktığında ise, karısının bile onu tanımadığını görür. Dr. Harris, bir başka kişinin kendi kimliğini çaldığını ve yerine geçtiğini görünce daha da büyük bir şoka uğrar. Kaza öncesinde tanıdığı herkes, artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır.
     Kendi kimliğini ispatlama mücadelesinde yalnızdır, yorgundur ve umutsuzdur. Bilmediği sebeplerden ötürü Gina adlı genç bir kadın ona yardım etmeye başlar.
Kategori: Film | Görüntüleme: 862 | Yazar: Admin | Tarih: 25/06/2011 | Yorumlar (3)

Tür Korku, Gerilim
Yönetmen James Wan
Senaryo Leigh Whannell
Film Süresi 103 Dk
Yapım Yıl 2011
Reyting  
    
     Josh (Patrick Wilson) ve Renai (Rose Byrne) üç çocuklarıyla beraber eski bir eve taşınmış ve mutlu bir aile yaşamı sürdürmektedirler. Kaza sonucu küçük çocukları komaya girene kadar.. Ancak bundan sonra olaylar başlar.. John ve Renai oğullarını açıklanamayan esrarengiz ve doğaüstü olaylardan, 'öteki'nden kurtarmak zorundadır..

DOWNLOAD

Kategori: Film | Görüntüleme: 837 | Yazar: Admin | Tarih: 23/06/2011 | Yorumlar (0)

DOWNLOAD

Tür Suç, Dram, Gerilim
Yönetmen Brad Furman
Senaryo Michael Connelly, John Romano
Film Süresi 118 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
     Mick Haller (Matthew McConaughey) karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur. Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için ısrarla Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava Mick için bir anda bir ölüm kalım savaşına ve acı veren bir vicdan muhasebesine dönüşür. Başrollerinde Matthew McConaughey, Marisa Tomei ve Ryan Phillipe’in oynadığı bu heyecan dolu macera 1 Nisan’da vizyona giriyor. Film, Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan "Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatar kitabından uyarlanmıştır.
Kategori: Film | Görüntüleme: 830 | Yazar: gncdrerdem | Tarih: 17/06/2011 | Yorumlar (0)

Tür Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Yönetmen Duncan Jones
Senaryo Ben Ripley
Film Süresi 93 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
     Kaptan Colter Stevens hız treninde uyanır ve buraya nasıl geldiğine dair hiçbir fikri yoktur. Karşısında tanımadığı ama belli ki kendini tanıyan birisi oturmaktadır. Tuvalette kendine sığınacak yer ararken aynada kendi yerine başkasının yansımasını görünce şok olur ve cüzdanında da bir sınıf öğretmeni olan Sean Fentress'ın kimliği vardır. Aniden trenin içinde büyük bir patlama meydana gelir... Hemen ardından Colter yüksek teknolojili bir tecrit birimine gönderilir ve uniformalılardan Goodwin onun gördüğü herşeyden haberdar gibidir. Colter Chicago'da bir treni havaya uçuran ve daha binlercesini de öldürmeyi planlayan bombacıyı saatler öncesinden tarif edebilmek için çok önemli bir göreve atanır. Çok gizli bir program olan "yaşam şifresi" sayesinde Colter paralel bir gerçeklikte Sean olarak davranabilmektedir. Trene her dönüşünde Colter'ın bombacının kimliğini tanımlayabilmesi için sekiz dakikası vardır. Her seferinde yeni deliller toplasa da avı onu atlatmayı başarır. Daha fazla bilgi aldıkça, bu ölümcül faciayı önleyebileceğine daha çok inanır, elbette zaman onun önüne geçmezse...

DOWNLOAD

Kategori: Film | Görüntüleme: 1557 | Yazar: Admin | Tarih: 15/06/2011 | Yorumlar (7)

DOWNLOAD

Tür Macera, Komedi, Bilim-Kurgu
Yönetmen Greg Mottola
Senaryo Nick Frost, Simon Pegg
Film Süresi 104 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
    
     Shaun of the Dead (Zombilerin Şafağı) ve Hot Fuzz (Sıkı Aynasızlar) filmlerinden tanığımız Simon Pegg ve Nick Frost, Paul‘de tekrar buluştu. Komedi türünde iyi filmlere imza atan ikili, Paul ile güldürmeye devam edecek gibi görünüyor. Senaryosu da Pegg ve Frost tarafından yazılan filmin yönetmeni Greg Mottola. (Superbad, Adventureland) Film iki İngiliz çizgi roman fanatiğinin, ABD’de 51. bölge civarında karşılaştıkları bir uzaylı ile başlayan komik yol hikayesini anlatıyor.
Kategori: Film | Görüntüleme: 842 | Yazar: Admin | Tarih: 15/06/2011 | Yorumlar (2)

Tür
Yönetmen
Kevin Macdonald
Senaryo
Rosemary Sutcliff, Jeremy Brock
Film Süresi
114 Dk
Yapım Yılı
2011
Reyting
 
 
     M.S. 140 yılında, efsanevi Ninth savaşçılarının İskoçya'da kayıplara karışmasından yirmi yıl sonra, genç bir komutan olan Marcus Aquila, babasının onurunu kurtarmak için yola çıkar. Roma'dan ayrılan Marcus Aquila, Ninth lejyonunun nerede ve neden kaybolduğunu bulmak amacındadır, ama aynı zamanda emrindeki askerlerin hayatlarından da sorumludur. Bu gizemi çözmesinde ona esir Esca yardım edecektir.

DOWNLOAD

Kategori: Film | Görüntüleme: 736 | Yazar: Admin | Tarih: 13/06/2011 | Yorumlar (0)

DOWNLOAD

Tür Romantik, Bilim-Kurgu, Gerilim
Yönetmen George Nolfi
Senaryo George Nolfi, Philip K. Dick
Film Süresi 106 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
     Amerika Birleşik Devletleri senatosuna girmek üzere olan, hırslı politikacı David Norris (Matt Damon) daha once tanıdığı hiçbir kadına benzemeyen, güzel modern balerin Elise Sellas’la (Emily Blunt) tanışır. Tam ona âşık olmaya başladığını fark ettiği an, gizemli adamlar çifti ayırmak için karşılarına çıkar. Bu adamlar sahip oldukları güçle, David ve Elisa’nın bir araya gelmesine engel olmak için, ellerinden geleni yapacaklardır. Bu yoğun engellemeler karşısında, David ya Elisa’nın peşini bırakıp daha önce kendisi için çizilmiş yoldan gidecek… ya da Kader’e karşı gelmek için her şeyi tehlikeye atıp onunla olacaktır. George Nolfi’nin (Ocean’s Twelve’in senaristi, Son Ültimatom’un yazarlarından) beyaz perdeye uyarlayıp yönettiği The Adjustment Bureau, Philip K. Dick’in (Gerçeğe Çağrı-Total Recall, Azınlık Raporu and Bıçak Sırtı) kısa öyküsünden uyarlanmıştır.
Kategori: Film | Görüntüleme: 1100 | Yazar: Admin | Tarih: 11/06/2011 | Yorumlar (3)

Tür Animasyon, Macera, Komedi, Aile
Yönetmen Gore Verbinski
Senaryo John Logan, Gore Verbinski
Film Süresi 107 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
     Baş rolünü Johnny Depp’in canlandırdığı bu özgün animasyon komedi-macera, sinemaseverleri Vahşi Batı’da harika ve içten bir yolculuğa çıkartıyor. Film, kötü ve tatsız şeylerden hep korunmuş, sıradan bir evcil hayvan hayatı yaşayan bukalemun Rango’nun  büyük bir kimlik bunalımı yaşarken başından geçen komik dönüşüm hikayesini konu ediyor. Sonuçta hayattaki tek amacınız kalabalığa uyum sağlamaksa hedefiniz ne kadar yüksekte olabilir ki? Rango kazara kendini gözüpek, eşkıyaların ve kanunsuzların olduğu, nüfusunu çölün en sahtekar ve üçkâğıtçı yaratıklarının oluşturduğu Toprak kasabasında bulunca, pek de cesur olmayan bu kertenkele dikkat çektiğini fark eder. Kasabanın uzun süredir beklemekte olduğu umudu olarak sevinçle karşılanan Şerif Rango, yeni rolünü her şeyiyle oynamaya mecbur kalır… Ta ki kendini aksiyon dolu durumlarda bulup, korkunç karakterlerle karşılaşana kadar...

DOWNLOAD

Kategori: Film | Görüntüleme: 1037 | Yazar: Admin | Tarih: 28/05/2011 | Yorumlar (1)

DOWNLOAD

Tür Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Rob Marshall
Senaryo Ted Elliott, Terry Rossio
Film Süresi 137 Dk
Yapım Yılı 2011
Reyting  
     Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Rob Marshall’ın üstlendiği "Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde”, başarılı seriyi ateşleyen eğlence, macera ve mizah unsurlarını bu defa Disney Dijital 3 Boyutlu olarak aktarıyor. Johnny Depp, aksiyon dolu bir dürüstlük, ihanet, gençlik ve ölüm hikayesindeki simgeleşmiş Kaptan Jack Sparrow rolüne geri dönüyor ve yolu geçmişinden gelen bir kadınla (Penelope Cruz) kesişiyor. Jack hem aralarındakinin bir aşk olup olmadığından, hem de kadının efsanevi Gençlik Çeşmesi’ni bulmak için kendisini kullanan acımasız bir sahtekar olup olmadığından emin olamıyor. Kadın onu korkunç korsan Karasakal’ın (Ian McShane) gemisi Kraliçe Anne’in İntikamı’na binmeye zorlayınca, Jack kendini Karasakal’dan mı yoksa geçmişinden gelen bu kadından mı daha fazla korktuğunu bilmediği beklenmedik bir maceranın içinde buluyor.
Kategori: Film | Görüntüleme: 2979 | Yazar: Admin | Tarih: 27/05/2011 | Yorumlar (7)

Kullanıcı Girişi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Arama
Dizi
En Çok İzlenenler
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) + Turkce Altyazi
Resident Evil: Afterlife (2010) + Turkce Altyazi
Ironclad (2011) + Turkce Altyazi
Inception (2010) + Turkce Altyazi
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) + Turkce Altyazi
Dost Siteler
Html kod Oyunlar Teknoloji Haberleri Kampüscü Online ReklamCı Online Film İzle
Copyright Dadas © 2024 Hosted by uCoz