..
[ Yeni Mesajlar · Üye Listesi · Forum Kuralları · Arama · RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: gncdrerdem, BayBAH0, cemok  
Forum » Spor » Galatasaray » Galatasaray' ın Son Transferi (Joao Alves)
Galatasaray' ın Son Transferi
gncdrerdemTarih: Cumartesi, 23/01/2010, 19:16:00 | Mesaj # 1
Site Kurucusu
Grup: Admin
Mesajlar: 92
Ödüller: 0
Rep: 0
Durum: Offline

Son transferimiz Joao Alves bugün Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenen törenle sezon sonuna kadar sürecek olan kontrata imza attı. Basın toplantısında ilk olarak söz alan Yönetim Kurulu üyesi Murat Yalçındağ, Önemli bir ismi Galatasaray’a kazandırdıklarını belirterek, “Alves kendisini Avrupa’da kanıtlamış genç bir arkadaşımız. Kendisini takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz” dedi. Ayrıca Murat Yalçındağ, Manchester City ile sezon sonu için bonservisi alma konusunda bir anlaşma yapmadıklarını belirtti.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Joao Alves şunları söyledi: “Haldun beyle yaptığımız ilk toplantıda kendisinden çok sıcak bir ilgi gördüm. Bu durum transferin gerçekleşmesinde çok etkendi. Galatasaray büyük bir kulüp, büyük bir taraftara sahip… Bu da bir diğer etkendi” dedi. Galatasaray’da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek olan Joao Alves sezon sonundaki durumu ile ilgili olarak, “Galatasaray’da sezon sonuna kadar kiralığım. İlk geldiğim gün taraftarların bana olan ilgisi ve takımın bana yaklaşımı benim motive etti. Kendimi çok iyi hissetim” diye konuştu.

Bu sezon giyeceği 32 numaralı formasını Joao Alves’e veren eski futbolcumuz Öner Kılıç, “Yeni transferimiz Jo’ya ya bizler için kutsal olan Galatasaray formasını veriyorum. Jo’nun Galatasaray’a çok büyük katkıları olacağını düşünüyor ve formayı ona emanet ediyorum” dedi.



 
Forum » Spor » Galatasaray » Galatasaray' ın Son Transferi (Joao Alves)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright Dadas © 2024 Hosted by uCoz